Sans Soucis Illuminating Pearl: NIEUW!

Sans Soucis Illuminating Pearl is de nieuwste productlijn van Sans Soucis. Heb jij een vochtarme, doffe huid en/of droge huid die wel wat glans kan gebruiken? Dan is deze nieuwe lijn precies wat je nodig hebt! De formule werd geïnspireerd door en gebaseerd op parels. Ze zijn niet alleen mooi om bijvoorbeeld als sieraad te dragen, ze zorgen in huidverzorging ook voor een glamoureuze rol. Pareleiwit kent vele mooie voordelen- bijvoorbeeld het tegengaan van pigmentvorming en het verhelderen van de teint. Meer lezen over onze nieuwe lijn? Lees het in dit artikel!

De Illuminating Pearl huidverzorgingslijn heeft een hoogwaardige samenstelling van pareleiwit, krachtige peptiden en thermaal bronwater verleent een jeugdige uitstraling aan de huid met een onmiddellijk en langdurig effect. Dankzij zachte pulsen wordt de natuurlijke elastine- en collageenproductie van de huid gestimuleerd, fijne lijntjes en rimpels verminderen zichtbaar en de helderheid van de huid versterkt. De ontwikkeling van pigmentvlekken wordt tegengegaan. Het resultaat: een strakke, egale en stralende huid.

De ingrediënten die het verschil maken- rechtstreeks naar onze huid!

Parelproteïne staat centraal in deze nieuwe productlijn. Het is afkomstig uit parels die worden gevonden in Uwajima (Japan). Uwajima is een van de bekendste parelboerderijen in Japan en biedt dankzij zijn jarenlange ervaring een hoge kwaliteitsstandaard. De gekweekte Akoya-parels worden beschouwd als echte parels en zijn veel waardevoller dan zoetwaterparels. Het eiwit bevordert de natuurlijke uitstraling van de huid en vermindert lijnen en rimpels. Het ingrediënt stimuleert de elastineproductie en de keratineproductie, versterkt de barrièrefunctie van de huid en beschermt het tegen schadelijke milieu-invloeden. Pareleiwit is ook effectief in het voorkomen van overmatige pigmentatie veroorzaakt door uv-stralen.

Matrixyl & hexapeptide deze krachtige ingrediënten bevorderen de aanmaak van collageen in de huid. Ze optimaliseren de elasticiteit en voorkomen vroegtijdig verlies van elasticiteit.  Hyaluronzuur hydrateert de bovenste huidlagen intensief, ondersteunt het NMF (natuurlijke moisturizing factor)
en beschermt tegen vochtverlies. Dit geeft de huid elasticiteit en veerkracht. Thermaal bronwater uit Baden-Baden is van nature rijk aan waardevolle mineralen en sporenelementen en ondersteunt het natuurlijke metabolisme.

Ben jij benieuwd geworden naar de Sans Soucis Illuminating Pearl producten? De producten zijn exclusief verkrijgbaar via schoonheidssalon die met de producten van Sans Soucis werken en zijn niet elders verkrijgbaar. Vraag er dus zeker naar bij jouw specialist! Hier kun je ook altijd een proefje krijgen.

Meer artikelen lezen van Sans Soucis?

Volg ons hier ook op Facebook & Instagram
Meer leuke beauty artikelen lezen? Klik dan hier!