Verzorgend, efficiënt, hoogwaardig en alleen met de meest kwalitatieve en natuurlijke ingrediënten: dat is Sans Soucis. En dat al bijna 80 jaar lang. Sans Soucis gelooft in natuurlijke schoonheid en de kracht van thermaal bronwater. De gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en make-up met stuk voor stuk hoogwaardige werkstoffen vormen de basis van het uitgebreide Sans Soucis-assortiment.

Innovatie na innovatie: Sans Soucis door de jaren heen

De eerste lancering van Cosmétique Sans Soucis was gelijk een ware innovatie: in 1939 introduceerde het merk de eerste draaibare lipstick op de Duitse markt. Daar bleef het niet bij. In de jaren vijftig had het Duitse merk goud in handen door een complete huidverzorgingslijn te ontwikkelen, iets wat nog geen enkel ander merk had gedaan. In de jaren die daarop volgden, bleef Sans Soucis verrassen en innoveren. Zo verwerkte het merk als eerste fabrikant ter wereld oplosbaar collageen in huidverzorgingsproducten, ontdekten de producenten de kracht van thermaal bronwater én is Sans Soucis grondlegger van stamceltechnologieën in cosmetica.

De kracht van water

Een gehydrateerde huid is een mooie huid. Niet voor niets bevatten alle producten van Sans Soucis al bijna 80 jaar een uiterst weldadig ingrediënt: thermaal bronwater uit Baden-Baden, een Duitse plaats waar nog steeds het eigen laboratorium is gevestigd. Het thermale bronwater uit de rijkste natuurlijke bron van Europa bevat volop mineralen en sporenelementen, waardoor het de huid een intense vochtboost geeft. Het resultaat? Een mooie, natuurlijke en stralende huid. Sinds een aantal jaren verwerkt Sans Soucis naast thermaal bronwater ook ingrediënten uit de zee in haar verzorgingsproducten. De algen en het plankton uit zeewater herstellen de vochtbalans, verhogen de elasticiteit en ondersteunen celvernieuwing. De combinatie van thermaal bronwater, ingrediënten uit de zee en alle andere hoogwaardige werkstoffen maakt dat Sans Soucis-producten uniek zijn. Ook zorgen ze voor een optimale huidtolerantie en dat je huid haar mooie, stralende en jeugdige uitstraling behoudt.

Meer Sans Soucis

Op deze vernieuwde website kun je terecht voor méér Sans Soucis. Niet alleen vind je hier alle producten, ook biedt de website volop beautyinspiratie en advies. Hoe verzorg je bijvoorbeeld de droge huid? En wat is het verschil tussen een BB, CC en DD Cream? Ook nieuw is Sans Soucis Stories, ons fijne videoconcept met interessante expert- en productvideo’s maar ook heerlijke tutorials en boeiende beauty interviews! Laat je inspireren door onze wereld waarin natural beauty centraal staat. Volg ons ook op Instagram (@sanssoucis_nl) en Facebook.

Blog

FIND US ON SOCIAL MEDIA!